green-camping-til-vorupoer-camping

Vorupør Camping har modtaget Green Camping

Interessen for bæredygtige ferieformer er steget støt gennem de seneste år – også på campingområdet. Og det kan mærkes hos Vorupør Camping og det lokale udlejningsbureau Feriepartner Thy, der gennem de seneste år har skærpet sit fokus på mere miljøvenlige tiltag i forretningen for at imødekomme turisternes interesse.

På den baggrund har Feriepartner Thys tæt beslægtede Vorupør Camping nu modtaget den prestigefyldte Green Camping-certificering, der er bevis på de mange nye grønne tiltag, der er iværksat på campingpladsen.

- Jeg er meget stolt af, at vi hos Feriepartner og Vorupør Camping er med til at gøre en forskel. Her på kontoret er jeg blevet døbt ”miljøministeren”, og jeg gør en dyd ud af at leve op til den titel. Og jeg tager den også gerne med hjem, hvor jeg med glæde fortæller min familie, hvad vi kan gøre for at være mere miljøbevidste, eller viser, hvad der kan genbruges, og hvordan det skal sorteres, lyder det fra Christina Loop Holm, som er bæredygtighedskoordinator og ferierådgiver hos Feriepartner Thy.

Øget fokus på campingpladsers grønne tiltag

Campingpladsen er målt ud fra en række kriterier såsom vandforbrug, energiforbedringer, miljømærkning af rengøringsmidler, sortering af affald og meget mere.

Indtil videre har syv campingpladser i Danmark modtaget Green Camping, som er en søster ti Green Key for hotel og konferencesteder. Det gælder blandt andet Feddet Strand Resort, Horsens City Camping og Ronæs Strand Camping på Fyn.

Læs mere om den grønne indsats på Vorupør Camping...

Vorupør Camping er del af DK-Camp.