Du behøver ikke hver gang at tage til Syditalien eller Kroatien med campingvognen for at få en god ferie. Heldigvis er mange campister godt klar over, at Danmark er et fantastisk at campere i. Flere og flere danskere får nu også øjnene op for, at det er pragtfuld at holde ferie og campere i Danmark og tættere på deres hjem. Mange ønsker også, at deres ferie skal være mere miljø- og klimavenlig.

Udover det er bedre for miljøet sparer I også en lang tur i bil gennem Europa på fyldte tyske motorveje med vejarbejde og lange køer i en varm bil med larmende børn på bagsæddet.

Meget mere end #Baredanmark

Dansk turisme har i sommeren 2020 iværksat en kampagnen "Meget mere end #Baredanmark", som skal få danskere til at holde ferie i Danmark - og værdsætte det.

Danmark har alt det, du elsker; smuk natur, spændende kultur, vilde aktiviteter, underholdende attraktioner; oplevelser, highlights i verdensklasse, og sidst men ikke mindst er der dømt hygge og afslapning med familien, kæresten eller vennerne. Danmark har det hele - det svære bliver at vælge. Planlæg din ferie i Danmark her!

Se video fra kampagnen

https://www.megetmereendbare.dk/