gudenaaen-camping-silkeborg

Gudenåen Camping Silkeborg tildelt GREEN CAMPING 

Endnu en campingplads modtager Green Camping. Denne gang er det Gudenåen Camping Silkeborg, som ligger i smukke grønne omgivelser i Silkeborg.

Gudenåens Camping Silkeborg har siden foråret 2021 arbejdet mod Green Camping og har bl.a. deltaget i et regionalt campingprojekt om bæredygtighed. Det var udsprunget fra et Greenways projekt under titlen ”Den bæredygtige campingplads”, hvor der blev sat fokus på campingpladser miljøforhold og afprøvet nye løsninger for sortering på campingpladsen.

Indsats med vandbesparelse, rengøring og affald

Gudenåens Camping Silkeborg har vandmåler og aflæser nu hver måned i sæson og håndvaske i baderum og toiletter er vandbesparende.

Campingpladsen gør miljørigtigt rent, primært med miljømærkede produkter. Der er en fin affaldssortering, som forbedres yderligere. Men allerede nu modtager fastliggere en spand til at frasortere deres madaffald.

Tæt på søstermærket Green Key

Campingpladsen ligger smukt i grønne omgivelser ved AQUA og Green Key mærkede Vejlsøhus og Gl. Skovridergaard og er medlem af DK-Camp, som Green Camping har en særligt aftale med.