ronaesstrandsortering1

Campinggæster nudges til bedre sortering på Ronæs Strand Camping

Og det virker siger værtsparret Peter og Henriette. Børnene synes, at det er sjovt og udenlandske gæster forstår de oversatte piktogrammer.

Ronæs Strand Camping på Sydfyn har øget fokus på det grønne og værtsparret Henriette og Peter har udviklet en løsning, som gør det nemmere at sorterere på campingpladsen - både for børn, voksne - og udlandske gæster.

Alle åbninger til affald er tilpasset til affaldstype , og der er de nye nationale affaldspiktogrammer opsat, som samtidig er oversat til engelsk. Det gør det nemt for gæsterne at sortere for gæsterne og ifølge værtsparret er det faktisk blevet en lille aktivitet med børnene at sortere sit affald korrekt.

En gummiplade på hver fraktion gør samtidig at affaldet ikke blæser ud igen eller at dyr ikke rydder det ud på pladsen igen.

Affaldspiktogrammerne er oversat til engelsk og tysk af hensyn til de udenlandske gæster.