Dcugreencamping

Målrettet ordning skal få flere campingpladser med på den grønne bølge

– Inden for det seneste halve år har vi kunnet mærke, at flere campingpladser har henvendt sig til os, fordi de er begyndt at interessere sig for miljø og bæredygtighed,

Det udtaler Mikal Holt Jensen fra Green Camping.

Green Key er i en udviklingsfase og skifter navn til Green Camping, hvor ordningen skal målrettes bedre mod campingpladserne og være lettere at forstå for gæsterne.

– Vi vil forsøge at forbedre ordningen, så der kommer mere fokus på f.eks. bedre affaldssortering, at spare på vandet, energivenlige tiltag som solfangere og LED-belysning og at bruge mere skånsomme rengøringsmidler. Desuden skal navnet ændres til Green Camping, og logoet skal være et campinglogo i stedet for den nuværende grønne nøgle, fortæller Mikal Holt Jensen.

Mikal Holt Jensen mener, at campingpladserne med fordel kan inddrage gæsterne mere i bestræbelserne på at passe på miljøet.

– På Western Camp har de f.eks. lavet et tiltag, hvor børn kan samle skrald ind og efterfølgende få en is for arbejdet. Det er med til at give ejerskab på pladsen, så man også selv er mindre tilbøjelig til at kaste affald. Det er en positiv måde at arbejde med miljøet på.

Læs artikel på her...