Camping

Vorupør Camping

Fiskerbyen Nr. Vorupør ved Vesterhavet er en charmerende kystby med masser af atmosfære. Hele området byder på enestående naturoplevelser ved havet og nationalpark Thy.

Vorupør Camping har en helt ny servicebygning og en af Danmarks bedste beliggenheder lige ved stranden og Vesterhavet og med alle muligheder for indkøb og restaurantbesøg tæt på.

Det er muligt at leje helt nye hytter på Vorupør Camping, som ligger midt i en lille fiskerlandsby, der har en masse at byde på. Her er en MENY med mange fristelser, caféer, spisesteder, pizzabar, fiskehandler, røgeri, surfshop, tøjbutikker, sportsforretningen, fitness center og meget, meget mere.

Vorupør Camping er en selvbetjeningsplads.
Deres reception ligger i MENY butikken på Vesterhavsgade 44, Vorupør.

Særlig miljøindsats

Tildelt Green Camping i juni 2023.

Læs mere...

Område

Nordjylland

Den nordlige del af Jylland er fuld af enestående naturoplevelser og udsigtsposter med fantastisk udsigt over istidslandskab, lyngområder og hvide sandstrande. Her ligger også attraktionen Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi, hvor man kan opleve innovative løsninger på vedvarende energi, og Museum for Bæredygtighed og Forsyning – MOSS, det kulturhistoriske museum med specialer inden for menneskerne i Vildmosen, Møllerne og Jyske Å’s historie.

+45 97 93 80 22

info@voruporcamping.dk

https://www.vorupoercamping.dk/

Gå til booking

Vesterhavsgade 93 / (Reception/check-in) 44 ,7700

Thisted